Selecteer een pagina

Sierpleister

sierlijk & duurzaam

Bent u op zoek naar een sierlijke maar ook duurzame, onderhoudsvriendelijke afwerking voor uw muren? Met sierpleister op kunsthars- of minerale-basis gaat er een wereld voor u open. Indien gewenst worden de muren eerst mooi gladgestreken, waarna we de sierpleister in een bepaalde korreldikke laag gaan aanbrengen. En dan volgt het echte vakwerk. Met een kunststofspaan schuren we de wanden door in die typerende fraaie structuur, waardoor het eindresultaat sfeer uitstraalt en prima past bij zowel een nostalgisch als een modern interieur.

Sierpleisters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in nagenoeg alle kleuren en combinaties.
Laat u inspireren door Stukadoorsbedrijf Groothuysen.

Spachtelputz

Granolpleister

Frescolori

Tadelakt

Sierpleister soorten

Hiernaast enkele foto’s van de verschillende soorten sierpleisters. Beneden staat een korte uitleg in een klein overzicht. Wilt u meer informatie dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord als u belt of we bellen u terug als u ons een berichtje stuurt via het contactformulier, dank u.

GRANOLPLEISTER
Granol is een mooie sierpleister, die uw kamer op een decoratieve manier een compleet nieuw uiterlijk kan geven. Vooral in de jaren zeventig en begin jaren tachtig was granol zeer populair. Sommige mensen vinden het een ‘ouderwetse’ afwerking maar dat is niet terecht. Wanneer het op de juiste wijze wordt aangebracht, heeft granol een bijzondere uitstraling. Stukadoorsbedrijf Groothuysen geeft u graag advies.

TADELAKT
Tadelakt is een kalkpleister uit Marokko en wordt al duizenden jaren toegepast voor de afwerking van traditionele hamams. Stukadoorsbedrijf Groothuysen past dit bijzondere product steeds vaker toe in zowel woon- als slaapkamers, maar ook in badkamers. Met Tadelakt creëert u een geheel persoonlijke en unieke ruimte met een warme uitstraling.

Tadelakt

SPACHTELPUTZ
Spachtelputz is een sierpleister waarin steenkorreltjes zijn verwerkt. Zo ontstaat er structuur in uw stucwerk, voor een verzorgde afwerking van alle muren.

FRESCOLORI
Frescolori is een kalkpleister die bijna geheel uit natuurlijke, hoogwaardige grondstoffen bestaat, zoals kalk, marmerpoeders en granulaten. Hierdoor kunnen we een grote diversiteit aan structuren creëren en bovendien is Frescolori in bijna alle kleuren leverbaar. Door de bijzondere product eigenschappen zal deze kleur altijd gemêleerd zijn en komen wanden tot leven. De vier groftes zorgen elk voor een eigen uitstralingen en sfeer.
Frescolori