Selecteer een pagina

Buiten stucwerken

ook sterk in buitenwerk

Heeft u last van scheuren in uw buitengevel of een afgebrokkelde buitenmuur? Ook dan kan Stukadoorsbedrijf Groothuysen u van dienst zijn, zodat alles er weer als nieuw uit gaat zien. Er zijn meerdere mogelijkheden qua afwerking, zoals pleisterwerk, spachtelputz, krabputz en schilderwerk. Ook kunt u uw buitenmuur laten impregneren of isoleren tegen vocht.

Buiten Stucwerk

Ook verschillende buitenkleuren zijn mogelijk.

Buiten Stucwerk

Leuke speelse effecten.

Buiten Stucwerk

Mooie kleur nuances.

Buiten Stucwerk

Ook voor uw buiten stukadoorswerk kan Stukadoorsbedrijf Groothuysen u van dienst zijn, zodat alles er weer als nieuw uit gaat zien. Er zijn meerdere mogelijkheden qua afwerking, zoals pleisterwerk, spachtelputz, krabputz en schilderwerk. Ook kunt u uw buitenmuur laten impregneren of isoleren tegen vocht.

Ook isolerend stucen

Door middel van gevelisolatie is uw gevel voor jaren beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Bij het isoleren van een pand worden vaak isolatieplaten aangebracht, zodat het pand beter bestand tegen de koude weersomstandigheden. Dit verlaagt uw energieverbruik en in de meeste gevallen kunt u hier subsidie voor aanvragen. Stukadoorsbedrijf Groothuysen adviseert u graag verder.

Schiftingen

Schiftingen geven u de indruk dat een buitenmuur is opgetrokken uitgemetselde blokken. Maar ook dit is stucwerk dat op ambachtelijk wijze wordt aangebracht. Stukadoorsbedrijf Groothuysen adviseert u graag mbt een nieuw ontwerp of brengt een bestaande gevel terug in de oorspronkelijke staat.

Gevel isolatie

Door middel van gevelisolatie is uw gevel voor jaren beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Bij het isoleren van een pand worden vaak isolatieplaten aangebracht, zodat het pand beterbestand tegen de koude weersomstandigheden. Dit verlaagt uw energieverbruik en in de meeste gevallen kunt u hier subsidie voor aanvragen. Stukadoorsbedrijf Groothuysen adviseert u graag verder.

Sierpleister

Ook buiten-sierpleister kan Stukadoorsbedrijf Groothuysen leveren in vrijwel elke gewenste kleur stelling. Onze kleuren worden bereid met uitsluitend natuurlijke pigmenten. Desgewenst is het mogelijk om motieven in meerdere kleuren sierpleister aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel.