Selecteer een pagina

Profiel van Stukadoorsbedrijf Groothuysen

wie zijn wij

Na jarenlang samen met z’n vader te hebben gewerkt als stukadoor in loondienst richtte Nico Groothuysen in 1972 Stukadoorsbedrijf Groothuysen op te Maastricht. In die jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan binnen grote nieuwbouwprojecten, renovatie- en restauratiewerken.

Met de komst van zoon Emiel in de zaak in 2013 groeide het eenmansbedrijf al snel uit tot een VOF. Met dezelfde creativiteit en passie bouwt deze 3e generatie weer verder en ook voor hem geldt ‘afspraak is afspraak!’ Vanaf 2016 heeft Emiel het roer in zijn geheel overgenomen van zijn vader en staat hij nu “op eigen benen”.

Met Stukadoorsbedrijf Groothuysen kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duidelijkheid. Voor aanvang van de opdracht krijgt u een heldere prijsopgave. Uw interieur verdient onze hoogste aandacht. Tijdens het stukadoorswerk dekken wij vloer en spullen grondig af. Wanden en plafonds worden met de hoogst mogelijke zorg afgewerkt. Na afloop wordt de ruimte schoon opgeleverd en afval door ons afgevoerd.

Stukadoorsbedrijf Groothuysen is in het bezit van verschillende vakdiploma’s. Een werk wordt pas opgeleverd als zowel de klant als Stukadoorsbedrijf Groothuysen tevreden is. Het stukadoorswerk wordt afgeleverd met 5 jaar garantie voor binnen stucwerk & 3 jaar garantie op buiten stucwerk. Mocht hiervan afgeweken worden dan maken wij vooraf duidelijke afspraken hierover.

Ook isolerend stukadoren

Door middel van gevelisolatie is uw gevel voor jaren beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Bij het isoleren van een pand worden vaak isolatieplaten aangebracht, zodat het pand beter bestand tegen de weersomstandigheden. Dit verlaagt uw energieverbruik en in de meeste gevallen kunt u hier subsidie voor aanvragen. Stukadoorsbedrijf Groothuysen adviseert u graag verder.